Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

"Σύντροφοι" βουλιάζουμε, κι εσείς τραγουδάτε!


Συνεπώς, απαντήστε επί της ουσίας, για την άμεση ενημέρωση των μελών μας.

Ακολουθώντας την πεπατημένη, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Σταματογιάννης και οι συν αυτώ διοικούντες, επιχειρούν με κενές ανακοινώσεις να ξορκίσουν την ουσία και να αλλοιώσουν με κάθε τρόπο όποια φωνή διαφοροποιείται από την κεντρική γραμμή και ζητά έλεγχο και λογοδοσία.

Η διαφάνεια και ο έλεγχος αντιμετωπίζονται από μέλη της ηγεσίας του ΔΣ ως έννοιες ξεπερασμένες, θεωρητικής φύσεως, χωρίς κανένα ουσιαστικό περιεχόμενο. Παράλληλα, η οφειλόμενη ενημέρωση με στοιχεία και τεκμήρια εκλείπει για τα σημαντικά θέματα στρατηγικής πορείας του Συλλόγου.
Με παλαιοκομματικές μανούβρες ο κ. Σταματογιάννης επιχειρεί και πάλι να υποβιβάσει τις αιτιάσεις για τα οικονομικά του Συλλόγου, μέσω προσωπικών επιθέσεων. Για την ταμπακιέρα, όμως, ούτε λόγος.

Γι’ αυτό κι εμείς συνεχίζουμε να παραθέτουμε στοιχεία τα οποία δεν παρουσιάζονται στους Συναδέλφους, αν και θα ήταν το σωστό και ηθικό.

Συνημμένη η Έκθεση - Εισήγηση του Ταμία κ. Ι.Βρέλλου επί των Οικονομικών θεμάτων ετών 2016-2017* (Η εν λόγω έκθεση έχει αποσταλεί με πρωτοβουλία μας στα μέλη του ΔΣΠ με ηλεκτρονική αλληλογραφία.)

Κύριε Σταματογιάννη,
- Σας έχουμε καλέσει να μας παραδώσετε τα πρακτικά της θητείας μας (2014-2017)  Σχετικό Link 1 ) και το αρνείστε πεισματικά.
- Σας έχουμε ζητήσει συγκεκριμένες απαντήσεις επί της διαχείρισης των οικονομικών θεμάτων του Συλλόγου ( Σχετικό Link 2 ) και πάλι αρνείστε....
Αυτά δεν αποτελούν θέματα προσωπικής διαφοράς μεταξύ ημών και υμών αλλά θέματα στοιχειώδους τήρησης της δεοντολογίας, καθώς φαίνεται να λησμονείτε το γεγονός πως είμαστε εντολοδόχοι διαχειριζόμενοι υποθέσεις τρίτων, των Συναδέλφων του Πειραιά, και όχι τις προσωπικές υποθέσεις των γραφείων μας.
Προφανώς εκ της ισοβιότητός σας, Σχετικό Link 3 ) οδηγείστε σε επιλογές a la carte , αναφορικά με τις υποθέσεις του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: