Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Ώρα ελέγχου και ευθύνης





Μετά την ενημερωτική επιστολή μας της 24 Ιανουαρίου 2017 εξήχθησαν δύο βασικά συμπεράσματα:
(α) Η μεγάλη απήχηση των αναλυτικών πληροφοριών που κοινοποιήσαμε στους συναδέλφους 
(β) η αντίδραση, μερίδας μελών του Δ.Σ., προφανώς ως απόρροια της πρώτης.

Όμως, κ.  Σταματογιάννη, έναντι της πληθώρας των στοιχείων για τα οποία συστηματικά εργαστήκαμε, προκειμένου να τα εντοπίσουμε, σε ουδεμία διάψευση ή σχολιασμό προβήκατε. Αντίθετα, ενοχλημένος ων, αναζητήσατε γκρίζες ζώνες και περιθώρια ερμηνειών, ώστε να εκφράσετε τη δυσαρέσκειά σας για την εκ μέρους μας ενημέρωση των συναδέλφων.

Καταρχήν,  θα σας προτείνουμε να αποδεχθείτε τον "δυσάρεστο" έλεγχο, καθώς, καίτοι νεόκοποι, στο εξής θα σας ελέγχουμε συστηματικά, ρίχνοντας φως σε κάθε πτυχή των επιλογών και των παραλείψεών σας. Άλλωστε, μετά από τόσες επιτυχημένες θητείες δεν θα έπρεπε να ενοχλείστε, το αντίθετο μάλιστα, αφού δια του ελέγχου θα αναδειχθούν όλες οι πρωτοβουλίες και οι επιτυχίες σας.  

Εν προκειμένω, σας καλούμε να μας απαντήσετε επί των συγκεκριμένων ερωτημάτων: 

1. Είναι ένδειξη διαφάνειας η ανάρτηση ΜΗΔΕΝ αποφάσεων Δ.Σ. και ΜΗΔΕΝ προσκλήσεων ΗΔ, κατά το έτος 2016 ;

2. Πού έχουν αναρτηθεί ο απολογισμός του έτους 2016 και ο προϋπολογισμός του έτους 2017 ;

3. Είναι ένδειξη διαφάνειας η κωλυσιεργία σας στο αίτημα χορήγησης των πρακτικών του ΔΣ της θητείας μας, ήτοι από τον 3/2014 έως και σήμερα ; 

Την στιγμή που η καθημερινότητα των συναδέλφων έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο, δεν είναι δυνατόν να εξακολουθήσουμε να υπεκφεύγουμε με συνδικαλιστικές κορώνες, παλαιάς κοπής. Οι ευθύνες όλων μας παραμένουν ακέραιες, πολλώ δε μάλλον της εκλεγμένης διοίκησης. 

Αυτά επί του παρόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: